SSL Certificaten

Standaard bij alle hostingpakketten van Emmen Internet..


SSL Certificaten

emmen Internet Onbeveiligde verbinding

Bovenstaande melding zal Google Chrome gebruikers niet vreemd zijn. De meeste webbrowsers hechten steeds meer waarde aan versleutelde verbindingen en waarschuwen derhalve gebruikers voor verbindingen die als onveilig aangemerkt kunnen worden. Met name voor websites die bezoekers de mogelijkheid bieden hun e-mail adres of andere persoonlijke gegevens achter te laten is een veilige verbinding noodzakelijk. Zelfs de Nederlandse wet eist dat men hiervoor zorgt. De zoek-algoritmes van Google en Bing waarderen veilige websites.
Al met al kun je als website eigenaar dus niet meer zonder SSL-certificaat. Alle websites die wij hosten krijgen standaard een SSL-certificaat. Bovendien verwijzen wij altijd alle bezoekers van je website automatisch door naar de veilige "https-versie" van je website. De door ons geleverde certificaten worden ook nog eens automatisch vernieuwd. Zo heb je als eigenaar van een website of webmaster hier geen omkijken meer naar.
Weer een reden waarom Emmen Internet voor jou de juiste partner in hosting is. Stuur ons even een berichtje en het eerste contact is gelegd.

HOME Gratis