Opslag in de cloud

Gewoon vanuit je vertrouwde desktop omgeving met een netwerkschijf.


Netwerkschijf van Emmen Internet

Tegenwoordig heeft iedereen wel een idee van cloudopslag. Diensten als Google Drive, Dropbox en OneDrive van Microsoft worden volop gebruikt. De meeste gebruikers loggen in via een browser en zien vervolgens hun bestanden. Via een web interface, dus op de website, kun je bestanden uploaden en downloaden. Dit is erg handig, je kunt overal ter wereld bij je bestanden en alles wat je nodig hebt is een aan het internet verbonden computer met een webbrowser.
In de praktijk zien we echter dat de meeste gebruikers van cloud opslag hun bestanden altijd vanaf dezelfde laptop of desktop computer benaderen. Ook zijn de gratis opslagdiensten vaak snel vol omdat zij 2 tot 5 GB opslag bieden waarna je over kunt stappen op een duur betaald abonnement. Ook de opslagcapaciteit van je eigen machine uitbreiden wordt al snel prijzig. Een netwerkschijf van Emmen Internet biedt uitkomst. Een netwerkschijf gebruiken als online opslagmedium is de ideale tussenweg. Je bestanden worden veilig in de cloud opgeslagen en zijn benaderbaar via de interface die gewend bent, of dit nu Windows, Mac OS of een Linux distributie is. De netwerkschijf is net zo te openen als een reguliere map op je harde schijf of SSD.
Bij Emmen Internet kun je voor €6,99 per maand een netwerkschijf aanschaffen waarmee je 250 GB opslagruimte hebt. Een veelvoud hiervan kunnen we met korting aanbieden, tot maar liefst 5TB online opslag op een netwerkschijf kunnen tegen een scherp tarief aanbieden.
v.a.€6,99/maand

HOME