Magento Hosting Emmen

Jouw professionele webshop altijd online met support die je echt helpt..


Magento Hosting

Voor grote webshops is Magento het pakket waar je het beste mee uit de voeten kunt. Magento staat erom bekend enorme hoeveelheden producten en categoriën aan te kunnen. Dat is op zich niet zo verwonderlijk, Magento is vanaf de basis namelijk ontwikkeld om te doen waar het voor gebruikt wordt: Een webshop zijn.
Voor grotere webshops is betrouwbare hosting een must, bovendien wil je als webshophouder natuurlijk de snelst mogelijke verbinding, geen last hebben van beperkingen in schijfruimte en dataverkeer en gewoon altijd online zijn. Wij zijn precies om die redenen de juiste partner voor je.
We installeren de Magento Community Edition op onze server, configureren de database connecties en leveren alles op waarna jij je nieuwe webshop kunt inrichten. Mocht dan nog hulp nodig hebben dan kun je gerust contact met ons opnemen. We assisteren je waar nodig of verwijzen je door naar een Magento-expert die je verder helpt. Ben jij klaar om je producten te verkopen met een nagelnieuwe Magento webshop en een betrouwbare hosting partner uit Emmen? Begin vandaag nog, neem contact met ons op en wij zorgen dat je razendsnel kunt starten.

HOME v.a.€5,99/maand
exclusief domeinnaam