Joomla Hosting

Een hosting partner uit Emmen die Joomla begrijpt en alles voor je configureert..


Joomla Hosting

Een populaire open source oplossing om de content van je website te beheren is Joomla. Het Joomla platform heeft een actieve community die continu bezig is het systeem te verbeteren en aan te vullen. Inmiddels is er een grote bibliotheek met Joomla plugins beschikbaar die de het systeem uitbreiden naar behoefte. Met Joomla haal je een volwassen pakket in huis wat erg flexibel is en continu wordt verbeterd. We zijn inmiddels bij Joomla 3 en het systeem is zowel volwassen als indrukwekkend te noemen.
Wil jij je website beheren met Joomla? Dan zijn wij de geschikte hosting partner uit Emmen. Ook voor de ontwikkeling van Joomla website kun je bij ons terecht, maar als je het helemaal zelf wilt doen kan dat natuurlijk ook. Neem contact op om je Joomla website te laten maken of om alleen de software en databaseconfiguratie te regelen op de server. Weet je niet zeker of Joomla de juiste keuze voor jou en je website is? Kom dan eens langs in Emmen voor een voorproefje of vraag ons om een proefrit, je kunt dan in je eigen tempo Joomla ontdekken vanachter je eigen computer.
Overtuig jezelf dus van de mogelijkheden van Joomla, wij regelen de hosting en alles wat er technisch nodig is, zodat jij je kunt concentreren op Joomla.

HOME v.a.€3,49/maand
exclusief domeinnaam